TONS I SONS. Concerts a les Ermites 2024. Una ruta musical pel patrimoni de Santa Coloma de Farners

10.07.2024

Aquest mes d'agost, la música trobarà recer a les ermites i esglésies de Santa Coloma de Farners. La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha programat TONS I SONS. 1r Cicle de Concerts de les Ermites, que pretén descobrir-nos el gran patrimoni històric i arquitectònic colomenc i oferir-nos un concert de qualitat.

Cada divendres d'agost tindrà lloc un concert de música en un escenari diferent: ermita de Farners, de Sant Miquel de Cladells, de Sant Marçal, de Sant Andreu de Castanyet o església de Sant Sebastià. Enguany aquest seran els escenaris escollits, on la música antiga, clàssica, contemporània, moderna o tradicional ressonaran entre les parets de pedra mil·lenària de cada ermita. Uns escenaris privilegiats on escoltar música de grups i formacions com Solnegre, Gardenia Duo, Irish Ceol, Anna d'Ivori o Eiron Quintet.

Paral·lelament, abans del concert, l'historiador i arqueòleg Joan Llinàs, ens ajudarà a descobrir amb les seves explicacions les històries passades i els secrets amagats de cada lloc. 

A cada concert es podrà gaudir també del tast de productes colomencs

El preu de les entrades per a cada dia de concert és de 12 € (entrada general), 8 € (entrada jubilat) i 6 € (entrada infantil). També es poden adquirir abonaments per als 5 concerts al preu de 50 € o per a 3 concerts al preu de 25 €.

El nombre d'entrades disponibles per a cada concert està limitat a l'aforament de cada ermita.

Podeu trobar més informació i comprar entrades a www.culturascf.cat.

Programa de concerts:

- 2 d'agost, a l'ermita de Farners, a les 20 h, Solnegre-Fantasia

- 9 d'agost, a l'ermita de Sant Miquel de Cladells, a les 20 h, Gardenia Duo

- 16 d'agost, a l'ermita de Sant Marçal, a les 20 h, Irish Ceol

- 23 d'agost, a l'ermita de Sant Andreu de Castanyet, a les 20 h, Eiron Quintet

- 30 d'agost, a l'església de Sant Sebastià, Anna d'Ivori

Notícies